Βόσικο Hussar

Βόσικο Hussar

Η συνταγή από το βιβλίο "ρωσική κουζίνα". Εύκολο να μαγειρεύει και νόστιμο δείπνο.

βήμα 1
Βόειο κρέας κομμένο σε ίσες φέτες, χτυπά, αλάτι, πιπέρι και τηγανίζουμε σε λάδι από τις δύο πλευρές. (Δεν τηγανίζουμε, μόνο το αλάτι και το πιπέρι κομμάτια.) Ετοιμάστε τη γέμιση: Συνολικό άσπρο ψωμί στο ζωμό για να υγράνετε, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το βούτυρο, το πιπέρι και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Βόειο κρέας κομμένο σε ίσες φέτες, χτυπά, αλάτι, πιπέρι και τηγανίζουμε σε λάδι από τις δύο πλευρές.
(Δεν έβαλα τηγανητά, αλλά απλά αλατισμένα και πιπεριμένα κομμάτια.)
Προετοιμάστε το κρέας δύναμης:
Ψιλοκόψτε το άσπρο ψωμί σε ένα ζωμό, προσθέστε τριμμένο τυρί, ψιλοκομμένα κρεμμύδια, βούτυρο, πιπέρι και αλάτι και ανακατέψτε καλά.
βήμα 2
Στις φέτες του βοείου κρέατος για να τεθεί το στέλεχος δύναμης, για να περικόψει με σωληνάρια, είναι δυνατόν να καθορίσει μια οδοντογλυφίδα. Βάλτε σε ένα βαθύ τηγάνι, ρίξτε το υπόλοιπο χυμό από το τηγάνισμα, εάν πρέπει να προσθέσετε ζωμό ή ζεστό νερό και να μαγειρέψετε κάτω από το καπάκι μέχρι να είναι έτοιμο. Έριξα το κιμά στην κορυφή, ότι έμεινα.
Στις φέτες του βοείου κρέατος για να τεθεί το στέλεχος δύναμης, για να περικόψει με σωληνάρια, είναι δυνατόν να καθορίσει μια οδοντογλυφίδα. Βάλτε σε ένα βαθύ τηγάνι, ρίξτε το υπόλοιπο χυμό από το τηγάνισμα, εάν πρέπει να προσθέσετε ζωμό ή ζεστό νερό και να μαγειρέψετε κάτω από το καπάκι μέχρι να είναι έτοιμο.
Έριξα το κιμά στην κορυφή, ότι έμεινα.
βήμα 3
Σερβίρετε με γαρνιτούρα κατά βούληση. Bon appetit !!!
Σερβίρετε με γαρνιτούρα κατά βούληση. Bon appetit !!!
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 + = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: