30.04.2020

Kajgana jaja “Yellow-eyed”

Kajgana jaja

Najčešće pečena jaja može biti, prvo, mnogo ukusniji od većine nas su navikli da misle, i, drugo, u stanju da pomiri čovjeka s raspoloženjem bilo jutro svaki radni dan.
Morate pripremati jaja za doručak kako bi rezultat mogao biti zavidan ne samo svim europskim, već engleskim ili građanima Irske, gdje se ova hrana smatra tradicionalnim doručkom. Oni, međutim, neophodno jesti slaninu osim jaja, ali ništa nas ne sprečava da pržite slaninu ili kuhajte kobasicu, na primjer.

korak 1
Poštovanje sitnica (nema ništa bitnije od) pri pripremanju ove "dječje" jela, učinit će to vašim ponosom pred onima koji su dovoljno sretni da provode doručak s vama na istom stolu. To je, ono što sam htio reći ?, nema recept u ovom receptu jer nema ništa suvišno.
korak 2
Stavite tavu na toplo. Ulijte suncokreta tavi (maslinovo ulje je manje štetan, kao što je) ulje - Ulje bi trebalo biti dosta (točnije, to ne bi trebao biti mali) i briga o tom računu nema razloga, jer jaje proteina ne upija ulje - i sada neka već grijana posuda zagrijava ulje.
korak 3
Jaja će se trebati uzeti jedan po jedan. Činjenica je da ne možemo dopustiti da žumance rastu - to će biti naš / vaš poraz! Stoga, trebali biste to učiniti: uzmite juhu i razbiti jaje iznad nje, lagano pomicanjem sadržaja jaja na dno ove ploče. Ne znam tko je mislio na takav način očuvanja žumance, ali hvala vam puno za to!
korak 4
Pošaljite prvo jaje, to mora biti kao na bacanje, od dna ploče na zagrijanoj tavi u vrijeme kada se ulje mora biti vrlo toplo, ali ne kipuće. Ovo je vrlo važno! Da, vatra bi trebao biti olakšica, vrlo malo učiniti prije odlaska na prvi jaje u tavi.
korak 5
Sada radimo isto s drugim, trećim i četvrtim jajašcima. To je, način je ovo: C: \ Kuhinja \ Soup plate \ pržionica. Ako nemate tavu, kuhajte jaja u dva seta od dva jaja.
korak 6
Obavezno operite ruke sapunom!
korak 7
Pospite jaja s paprikom ili začinima "Za pržena jaja" ili zelje. Morate to učiniti kada je protein još uvijek potpuno vlažan, jer će onda začin biti pečen u proteinu. Sada bi trebalo izgledati apetitno.
korak 8
Kada vjeverica zgrabi, jaje treba ukloniti iz tava. Žumanjak treba zagrijati, ali ostati vlažan. Za uklanjanje jaja jedan po jedan i vrlo pažljivo. Slažem se, sada neka žutka rastecsya će biti osobito uvredljiv. Možete dekorirati sadržaj ploče po želji, po vlastitom nahođenju. Po vlastitom nahođenju ne možete ništa ukrasiti. Kako bi vam pomogao ketchup, zeleni grašak, kukuruz i slično.
korak 9
Volim sol već u tanjur. Možete dodati sol u tavi, ali ja sam netko rekao, to je glupo. Nažalost, ne sjećam se što je govornik motivirao. Uopće nisam spomenuo odsutnost mamurluka. Jedna od mog dobrog prijatelja koji zna kuhati isključivo, pokušala kuhati pržena jaja u jutro, ali mamurluk, kao eho jučer je bio toliko jak da su jaja brzo pobijediti i kat, što je bilo popraćeno bilješkama, koje za ogroman broj mat, pogled iznenađenje. doručkovali smo, u konačnici, tost i oprostiti jutros, moj prijatelj nije mogao do sada. Budite oprezni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5